BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Frontale botsing op N8 te Alveringem

Frontale botsing op N8 te Alveringem
Foto: FVL
Donderdagnamiddag omstreeks 15u30 gebeurde een frontale botsing tussen twee personenwagens op de N8 te Alveringem. Een Suzuki Swift en een Skoda Rapid in de richting van Ieper kwamen frontaal met elkaar in botsing. In de Suzuki Swift zat de vrouwelijke bestuurder geklemd, zij werd door de brandweer bevrijd uit haar voertuig. De bestuurster liep zware verwondingen op, maar werd in stabiele toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder en passagier van de Skoda Rapid werden ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. De oorzaak van het ongeval was nog niet gekend. Eén van de bestuurders is wellicht om nog onduidelijke redenen van zijn rijvak afgeweken. Verder onderzoek zal dit moeten uitwijzen. De N8 bleef tot na de takelwerken volledig versperd, het verkeer moest via alternatieve wegen omrijden, vrachtwagens dienden rechtsomkeer te maken.
Frontale botsing op N8 te Alveringem
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen