BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Het Grote Singer Naaiboek

Het grote naaiboek De naaimachine staat daar te blinken, je hebt leuke stofjes gekocht, misschien al een eerste stuk geprobeerd, maar hoe ga je nu verder?  Het Grote Singer Naaiboek geeft antwoord op al jouw vragen! In de eerste drie delen leggen we alle naaitechnieken van naald tot draad uit. Je leert er, in begrijpelijke uitleg, alles over de werking van de naaimachine, hoe je zakjes of ritsen plaatst, patronen aanpast, welke steek of naald je moet gebruiken… In het vierde deel kun je theorie meteen toepassen op meer dan 60 leuke werkstukken! Van een sjaal, keukenhanddoek, decoratieve mandjes tot wikkeljurk, sweater en zelfs een dekbed!  Deze naaibijbel is een echte must have voor elke naai(st)er. Al sinds 1851 staat de naam Singer synoniem aan naaien. De combinatie van een praktisch design en creatieve innovatie hoort ook al sinds de beginjaren bij dit bedrijf. Singer was het eerste bedrijf dat een zig-zagmachine op de markt bracht en ook de eerste die een elektronische naaimachine ontwikkelde.  Fran Vanseveren heeft een passie voor creatie. Ze startte haar carrière als redacteur/scenarist voor Ketnet- en één- programma’s. Later richtte ze haar eigen bedrijfje op waarmee ze online content levert aan o.a. naaitijdschrift La Maison Victor, online community Mama Baas en Madame Creatief.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving