BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Moto g 5G: ongelooflijke snelheden, krachtige batterij & verbluffend camerasysteem

Motorola

Motorola maakt gebruik van jarenlange expertise in het middensegment om dit krachtige nieuwe toestel te ontwikkelen. Als je een toekomstbestendige ultrasnelle 5G-connectiviteit1, krachtige batterij en verbluffende beeldtechnologie in één wilt, dan heb je het nu. Maak kennis met de moto g 5G, een krachtig nieuw apparaat in de moto g-familie met next-gen-functies waarmee je je unieke verhaal kunt delen en je passies kunt nastreven zonder andere indrukwekkende camera-, prestatie- en weergavetechnologie te missen.

Je wilt vandaag de dag beter voorbereid zijn op de toekomst. Je hebt het. We presenteren je de moto g 5G. 

moto g 5G overtreft de verwachtingen van het middensegment en introduceert een nieuwe standaard voor camera, batterij en beeldscherm, terwijl Motorola’s missie om 5G-technologie tegen een betaalbare prijs aan te bieden, wordt voortgezet. Boordevol AI-gestuurde prestaties die zijn geoptimaliseerd voor de meest intensieve taken. Laat je meeslepen door Qualcomm® Snapdragon ™ 750G 5G Mobile Platform’s razendsnelle 5G-snelheden en dompel jezelf onder tijdens het gamen.

Dankzij de ongelooflijke kracht van de 5G-snelheid van de next generation kun je je favoriete films binnen enkele seconden downloaden3, intensieve online games streamen zonder enige vertraging en het gevoel hebben dat je tijdens videochats daadwerkelijk in de kamer bent. In vergelijking met 4G levert 5G meer bandbreedte, kortere latentie en minder vertraging, zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

moto g 5G’s drievoudige camerasysteem zit boordevol verbluffende beeldtechnologie voor levendige, dynamische beelden, ongeacht de situatie. De 48MP hoofdsensor met Quad Pixel-technologie helpt elke locatie te laten schitteren, zelfs bij weinig licht4, terwijl de ultragroothoeklens 4x meer in het frame past, zodat je nooit een detail mist in levensgrote foto’s. Een speciale Macro Vision-camera brengt je 5x dichter bij het object dan een normale lens en dit zorgt voor verbluffende foto’s die adembenemend zijn. Bovendien legt de 16MP hoofd selfie-camera met een grote pixelgrootte van 2,0μm Instagram-waardige snapshots vast, ongeacht de omstandigheden, met Quad Pixel-technologie5.

De moto g 5G wordt aangedreven door een 5.000 mAh-batterij zodat je twee dagen lang op één lading2 kunt werken. Daarnaast verbetert de nieuwste Snapdragon 750G de energie-efficiëntie, zodat je verbinding kunt maken met 5G-snelheden zonder je druk te maken over het leeglopen van je batterij. Wanneer je onderweg moet opladen, kun je met 20W TurboPower™-opladen 10 uur stroom krijgen in slechts 15 minuten6.

moto g 5G’s enorme 6,7-inch MaxVision FHD+-scherm maakt grote indruk met HDR10-technologie die levendige, levensechte kleuren levert met verbeterde helderheid en contrast, zodat je content er altijd op zijn best uitziet. Om nog maar te zwijgen over de unieke beeldverhouding van 20:9, die een gestroomlijnd ontwerp biedt en elegant is bij het grote scherm.

De indrukwekkende prestaties van deze telefoon worden aangevuld met 4GB RAM, zodat je meer gedaan kunt krijgen in kortere tijd, meerdere apps tegelijk kunt openhouden en gemakkelijk tussen apps kunt schakelen. Met 64GB ingebouwde opslag7 en 1TB uitbreidbare opslag8 met behulp van de microSD-kaartsleuf, kun je al jouw favoriete inhoud overal mee naartoe nemen.

De moto g 5G wordt in België vanaf midden december exclusief geïntroduceerd bij Krefel, MediaMarkt, vandenBorre en motorola.com in de kleur Volcanic Grey en heeft de adviesverkoopprijs van 249,99 euro.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws