BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

rookontwikkeling in serverlokaal bij politiezone Grensleie

Politiezone Grensleie op zoek naar eiergooier
Foto: FVL
De brandweer van zone Fluvia repte zich donderdagavond naar het hoofdkantoor van de politiezone Grensleie (Menen-Wevelgem-Ledegem) aan het Leopoldplein. Daar was iets na 19u rookontwikkeling ontstaan in een serverlokaal op het gelijkvloers in het oude gedeelte van het gebouw, waar vroeger onder meer de brandweerkazerne van brandweer Menen gevestigd was. “De rookontwikkeling is vermoedelijk veroorzaakt door een oververhitte ventilator en werd tijdig opgemerkt. Ook de evacuatie van onze medewerkers is vlot verlopen. De brand veroorzaakte vooral rookschade en een stinkende geur in het gebouw maar had geen gevolgen voor onze operationele werking”, verduidelijkt woordvoerder Stefaan Vannieuwenhuyse.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws