BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Sintintrede in coronastijl te Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Gezien op 11 november de Sint niet kon aanmeren met zijn schip te Kuurne, heeft de goed heilig man deze namiddag dit ruimschoots goedgemaakt door een rondrit van 21 kilometer te maken doorheen de Kuurnse straten.  Ook de Sint is zich goed bewust dat corona nog steeds in het land is en daarom deed hij dit traject niet per paard maar wel per wagen.  Het was alvast voor de kinderen die langs het parcours stonden een blij weerzien met de Sint, al hadden ze ook duidelijk goed geluisterd naar de Facebook oproep die de Sint eerder deze week deed om alles coronaproof te houden.  Nergens op het parcours deden zich problemen voor met opeengepakte menigte.  
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op