BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee gewonden bij ongeval langs Ringlaan te Heule

Foto NDZ
Foto NDZ
Langs de Ringlaan in Heule zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen bij een aanrijding tussen een scooter en een personenwagen. Het ongeval deed zich voor omstreeks 17 uur toen de Volvo vanop de Ringlaan rechts wou afslaan om het voortrekkersterrein voor woonwagenbewoners op te rijden.  Een aankomende scooter op het fietspad werd daarbij echter te laat opgemerk waardoor een aanrijding onvermijdelijk werd. De scooter knalde tegen de achterzijde van de Volvo en kwam ten val.  Zowel de bestuurder als zijn passagier raakten daarbij gewond.  Beiden kregen ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werden vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.  De bestuurder van de Volvo, een autohandelaar die tijdelijk met zijn gezin op het woonwagenpark verblijft, kwam er met de schrik vanaf.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen