BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Ziekenwagen uitgebrand in Rumbeke

Ziekenwagen uitgebrand in Rumbeke
Foto: FVL
Op het afrittencomplex E403 Rumbeke-Izegem is maandagmiddag omstreeks 12u30 een privé ziekenwagen van First Care uitgebrand. De 2 begeleiders waren op weg naar AZ Delta in Rumbeke met een oudere man die minder mobiel was. De ene begeleider zat achteraan in de ambulance. De chauffeur en de patiënt zaten vooraan. Plots zag de begeleider dat de schoenen van de patiënt in brand stonden. Hij gooide er een flesje water over en zette de ambulance op de pechstrook. De bestuurder kon de ziekenwagen nog net op de pechstrook parkeren en samen met de inzittenden, een begeleider en de patiënt de ziekenwagen verlaten. Er vielen gelukkig geen gewonden. Tijdens de brand waren er ook enkele ontploffingen. De brandweer van de zones Midwest en Fluvia kwamen ter plaatse om de brand te blussen. De politie sloot de afrit Izegem in de richting van Brugge voor een tijdje af.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws