BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Autowerkplaats zwaar beschadigd bij brand

Autowerkplaats zwaar beschadigd bij brand
Foto: FVL
Omstreeks 01u00 vrijdagnacht werd brandweer Westhoek opgeroepen voor brand in een autowerkplaats gelegen in de Houthulstseweg te Langemark-Poelkapelle. Bij aankomst van de brandweer was er vooral rookontwikkeling en werd via een raam aan de voorzijde van het gebouw de bluswerken ingezet. Nadien werd ook een deur aan de voorzijde opengemaakt, zodat ook van daar uit een aanval kon ingezet worden. Terzelfdertijd werd ook de elevator opgesteld om te voorkomen dat de vlammen door het dak zouden slaan. Het brandalarm in een aanpalende loods zorgde ervoor dat de brandweer net op tijd was om een uitslaande brand te voorkomen. Twee oldtimers raakten zwaar beschadigd, maar er vielen geen gewonden. De loods liep eveneens zware brandschade op.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 december 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te