BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Event ‘A Taste For Charity’ wordt een ‘Brunch Edition’

Lions Kortrijk De afgelopen 5 jaar mochten de Lions Kortrijk Leie rond deze periode talrijke gasten verwelkomen op het fundraisingevent A Taste For Charity.  Elk jaar rond de 1.000 genodigden met de focus op ‘samen-zijn’ en netwerken. U kan al vermoeden dat het event dit jaar onmogelijk is. De full-version van de 6de editie van A Taste For Charity schuiven ze even op. Maar, A Taste For Charity staat ook voor ‘fondsen inzamelen voor het goede doel’ én ‘culinaire meesterwerkjes’. Dat willen we behouden, ook in dit bijzondere jaar 2020. Vandaar dat ze dit jaar uitpakken met A Taste For Charity – Brunch Edition.   WAT IS HET? Met deze Brunch Edition willen ze iedereen een heerlijke Brunch Box bezorgen op zondag. Ze zorgen voor een Brunch Box om van te genieten: een selectie van koude hapjes en koude signatuurgerechtjes van onze culinaire partners. Volgende restaurants verrassen met hun gerechten: Le Coucou, Argendael, Vol-Ver, Beudaert, Saint-Christophe, Va et Vient, HULA en Hotel Messeyne. Per editie zijn er sowiezo 5 deelnemende restaurants terwijl gerechtjes van Niek Bossaert of Kazen Callebaut in elke Brunch Box aanwezig zijn. Lions Kortrijk wil ook iedereen aanmoedigen om bijvoorbeeld ook iemand te verwennen die dit jaar een tandje heeft moeten bijsteken en direct of indirect getroffen werd door de pandemie. Zoals steeds gaan de opbrengsten van deze fundraising activiteit integraal naar goede doelen en sociale projecten in de Kortrijkse regio. WANNEER? Ze voorzien 2 dagen waarop we de Brunch Boxen, volledig Corona-proof verdelen: zondag 31 januari 2020 & zondag 28 maart 2021 Belangrijk: de Brunch Boxen dienen uiterlijk 7 dagen op voorhand besteld worden AFHALEN OF LATEN BRENGEN? Beiden zijn mogelijk. Ofwel komt men de pakketten afhalen in Wevelgem (Vliegveld 25). Ofwel kiest men ervoor om deze thuis of op een andere locatie (in geval van familie, medewerkers etc.) te laten leveren. Lions levert in de regio Kortrijk (en max. 25km er rond), helemaal Corona-proof. HOE BESTELLEN EN WAT KOST HET? 1 Brunch Box kost € 100.  Eén Brunch Box bevat 2 dozen met daarin 2 heerlijke brunches. Extra bestellen is steeds per 2 personen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd