BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Gaslek op oprit van woning in Moorsele

Gaslek op oprit van woning in Moorsele
Foto: NDZ
De brandweer van zone Fluvia werd donderdagavond opgeroepen voor een klein gaslek op de oprit van een gezinswoning langs de Vrijstraat in de Wevelgemse deelgemeente Moorsele. “Toen m’n echtgenote op zeker ogenblik in de garage was, merkte ze een lichte gasgeur op. Na contact met een bevriend brandweerman, werd besloten om de brandweer te verwittigen”, klinkt het bij de bewoner. Toen die ter plaatse kwam, bleek er sprake te zijn van een gasgeur en een sissend geluid, die veroorzaakt door een lek in de gasaansluiting naar de woning zelf. Eerder op de dag hadden graafwerken plaatsgevonden op de oprit, maar of die iets met het lek te maken hebben, is niet duidelijk. Twee ploegen van Fluvius kwamen ter plaatse om de nodige herstellingswerken uit te voeren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 december 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws