BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

‘Hi! Blom’ is de nieuwe speler in de online bloemenmarkt

HiBlom Maakte je al kennis met ‘Hi! Blom’? Deze gloednieuwe startup levert bloemen-abonnementen in de gewenste stijl, grootte en frequentie. Het bedrijf uit Kruibeke toont meteen een gezonde ambitie want het wil in de toekomst een grote nationale speler worden op de Belgische online bloemenmarkt. Momenteel is het Nederlandse bedrijf Bloomon bijzonder dominant op de Belgische online bloemenmarkt en daar wil ondernemer Ilse Palmkoeck maar al te graag verandering in brengen. Palmkoeck is met dit initiatief trouwens niet aan haar proefstuk toe want ze heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector met haar huidige bloemenspeciaalzaak ‘De Eeuwige Lente’ in Kruibeke. En die ruime ervaring zie je duidelijk in het aanbod. Ieder boeket, hoe klein of hoe groot, is een kleurrijk pareltje dat met dezelfde zorg is samengesteld. Hi! Blom levert momenteel in een eerste fase verse boeketten aan huis in de regio Waasland en Bornem. Maar op termijn is het de ambitie om heel België te bedienen. Klanten kunnen kiezen tussen een veldboeket of een romantisch, klassiek boeket. Hi! Blom zorgt iedere keer opnieuw voor variatie met een persoonlijke touch én levert enkel dagverse bloemen. Zo wil het bedrijf bij elke levering aan een klant het ‘feel good gevoel’ meegeven. Een bloemenabonnement heb je al vanaf €27,50 per maand. Hi! Blom werkt steeds met bloemen van het seizoen en je kan kiezen tussen drie verschillende groottes. De regionale startup verkoopt zowel bloemen aan particulieren als bedrijven. alle info vind je via www.hiblom.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving