BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Motorrijder raakt zwaargewond bij verkeersongeval te Bissegem

Foto NDZ
Foto NDZ
Een 38-jarige motorrijder uit Bissegem is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval langs de Gullegemsesteenweg.  Dat gebeurde iets na halfzeven ter hoogte van café Smeske, toen de slagbomen van de spooroverweg naar beneden gingen en een rij wachtende voertuigen ontstond.  Een Skoda Fabia die richting Bissegem-centrum volgde en op weg was voor het brengen van een familiebezoek iets verderop in de straat, besliste daarom om te keren en zich te parkeren.  Tijdens het uitvoeren van dit maneuver, werd de Skoda ingehaald door motorrijder Wesley M., waardoor een botsing onvermijdelijk werd en de motorrijder zwaar ten val kwam.  De motorrijder, die op slechts een boogscheut van het ongeval woonachtig is en wellicht onderweg was naar huis,  kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend. “Ik kwam net met mijn dochters van de voetbaltraining en was onderweg naar huis, toen mijn moeder belde om te zeggen dat mijn broer een ongeval was overkomen. Toen ik vroeg waar dit ongeval gebeurd was, zag ik in de verte al de blauwe zwaailichten van de hulpdiensten. Mijn broer liep ernstige verwondingen op, vooral aan heup en been, maar was bij bewustzijn toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht”, vertelt zijn broer, die zelf woonachtig is in Kortrijk. Na de botsing kwamen zowel de motor als de Skoda tegen een geparkeerde wagen terecht.  Tijdens de vaststellingen was slechts beurtelings verkeer mogelijk in beide richtingen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 december 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en