BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Omdenken Switch

Omdenken Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders: elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om te winnen heb je niet alleen creativiteit en denkvermogen nodig, maar ook improvisatietalent, handigheid en (vooral) gevoel voor humor. Kortom, de basic omdenkenskills. Al spelend leer je elkaar op een andere manier kennen. Je hyperactieve nichtje van tien blijkt een ijzersterk geheugen te hebben, je suffe baas een onvermoed acteertalent, en je introverte buurman stroomt over van de creatieve ideeën. Elke ronde kan er een ster worden verdiend. Wie aan het eind de meeste sterren heeft is de winnaar. Met Switch kun je meteen aan de slag! Geen lange uitleg of regels. Of je het nu wilt spelen in een verloren kwartiertje of door wilt halen tot in de kleine uurtjes: jij bepaalt de duur van het spel.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving