BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen belandt tegen vangrails op de R8, bestuurster ongedeerd

Wagen belandt tegen vangrails op de R8, bestuurster ongedeerd
Foto: NDZ
De oprit van de R8 naar de verkeerswisselaar het Ei bleef woensdagavond enige tijd volledig afgesloten door een ongeval. De bestuurster van een Citroën C3 knalde eerst tegen de betonnen vangrails links van de oprit en ging daarop aan het tollen, waardoor de wagen pas enkele tientellen meter verder tot stilstand kwam op de pechstrook. De jonge vrouw kwam er met de schrik vanaf. Omdat net na het ongeval vlammetjes te zien waren aan het motorblok van de wagen, werd de brandweer van zone Fluvia gealarmeerd. Toen die ter plaatse kwam, bleek van een voertuigbrand geen sprake. Na het reinigen van het wegdek kon de oprit korte tijd later terug vrijgemaakt worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 december 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Sundown Festival bij Wever en Ducré

Sundown Festival bij Wever en Ducré

KORTRIJK – Op vrijdag 7 juni verzamelde verlichtingsfabrikant Wever en Ducré, medewerkers en klanten, op haar bedrijfsterrein op Evolis Kortrijk, dat voor de gelegenheid werd