BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Wielerploeg Wanty Gobert krijgt met Intermarché België nieuwe titelpartner

Wanty Vanaf 1 januari 2021 wordt Intermarché, de supermarktketen van de retailgroep Les Mousquetaires, titelpartner van de wielerploeg Wanty Gobert. De ploeg, die volgend jaar uitkomt op WorldTour-niveau, zal de naam Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux dragen. Dat maken wielerploeg Wanty Gobert en  de 78 Belgische winkels van Intermarché vandaag bekend. Het partnerschap loopt tot eind 2023. De internationale keten Intermarché is sinds 1991 in België actief. De supermarktketen groeide de voorbije 29 jaar in ons land met vooral winkels in dorpen en steden in Wallonië. Partner worden van een van de populairste sporten in België zoals het wielrennen versterkt de – al grote – nabijheid tussen de bedrijfsleiders van Intermarché, hun klanten en hun partners. Team Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux zal deel uitmaken van de UCI World Tour, de eerste klasse van het internationale wielrennen. Dat geeft het team toegang tot alle belangrijke wedstrijden op de kalender. En dat niet alleen in België (Ronde van Vlaanderen, Gent-Wevelgem, Luik-Bastenaken-Luik, Waalse Pijl, de Ronde van Wallonië etc…), maar ook in het buitenland (Ronde van Frankrijk, Ronde van Italië, Ronde van Spanje, etc…). Als titelpartner zal Intermarché op de wielerkledij en vrijetijdskleding, het wagenpark en andere dragers van het team staan. Partners met gemeenschappelijke waarden Naast de visibiliteit tijdens de wedstrijden, betekent het partnerschap ook dat Intermarché titelpartner wordt van een hecht team. De supermarktketen en de Belgische wielerploeg zullen samen de waarden van het samenleven hoog in het vaandel dragen. Deze samenwerking zal het werk dat de bedrijfsleiders van Intermarché al bij lokale clubs en sportieve verenigingen van alle niveaus doen, versterken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 december 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport