BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

AVS start met een gloednieuw studioprogramma ‘AVS Weekend’

AVS De Oost-Vlaamse kijkers houden van hun regionale zender AVS, dat bleek recent nog maar eens tijdens de bekendmaking van de gunstige waarderingscijfers. En de appreciatie van AVS voor zijn kijkers is ook wederzijds want de zender kondigt vandaag aan dat het een gloednieuw programma lanceert: ‘AVS Weekend’. Een programma dat aansluit bij de verwachtingen van de kijkers: boeiende en ontspannende televisie met een sterke regionale inslag. Presentatoren Sarah De Backer, Ellen Volders & Jeremy Vandoorne ontvangen wekelijks bekende en minder bekende gasten in de studio in Gent, voor een gezellige babbel. Daartussen worden verassende reportages geweven én duiken we in de wereld van cultuur, toerisme, entertainment, beauty & lifestyle. “De kijker bestempelt ons als zeer betrouwbaar. Ik ben er zeker van dat dit het gevolg is van ons coherent beleid én het blijvend investeren in regionale programma’s. Onze kijkers willen duidelijk niet alleen nieuws uit hun regio maar ook info over cultuur, entertainment, toerisme, enz. Hier gaan we volledig op inspelen met het nieuwe weekendprogramma.” zegt Ilse De Coninck, algemeen directeur AVS

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 februari 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving