BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Escape Room The Game – Puzzle Adventures

Secret of the scientist Ergens aan de rand van het dorp gaat bij een groot oud huis onafgebroken een alarm af. Als beginnend wijkagent heb jij de opdracht gekregen om op onderzoek uit te gaan. In het huis tref je het lichaam van een vermoorde vrouw aan… Al snel doe je noodgedwongen nog een schokkende ontdekking: de voordeur, evenals alle andere deuren in het huis, valt niet van binnenuit te openen. Je zit samen met een lijk opgesloten in een vreemd huis zonder deurklinken… Verken het mysterieuze huis en ontdek stukje voor stukje de geheimen die het bevat. Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus. Puzzle Adventures kun je alleen of met z’n tweeën spelen. Escape Room The Game: Puzzle Adventures is een nieuwe variant binnen de collectie en bestaat uit een kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel. Consumentenprijs: € 14,99 Aantal spelers: 1-2 spelers Leeftijd: 16+

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 februari 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving