BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Beleef Kuurne Brussel Kuurne dankzij de Kuurnse horeca vanuit je zetel

Beleef Kuurne Brussel Kuurne dankzij de Kuurnse horeca vanuit je zetel
Foto: RVM
Kuurne-Brussel-Kuurne wordt op zondag 28 februari een editie zonder publiek. De organisatie heeft er wel alles aan gedaan om de vele duizenden wielerfans te kunnen verwennen met een spannende wedstrijd uiteraard coronaproof thuis op TV. Dankzij Focus-WTV en Sporza kunnen de liefhebbers al vanaf 10u45 onze koershoogdag volgen uit de eigen zetel. Koers kijken vanuit de luie zetel kan even gezellig zijn, zeker met een hapje en een drankje. De Kuurnse horeca heeft daarvoor alvast een aantal smaakvolle boxen uitgewerkt. Momenteel zijn het voor iedereen moeilijke tijden, horeca blijft gesloten en moet via afhaal het hoofd boven water houden. Enkele eigenaars investeerden in de zomer en het najaar 2020 in een coronaveilige horecazaak. Helaas kwam vlug het slechte nieuws dat ze opnieuw de deuren moesten sluiten. Voor het Kuurne-Brussel-Kuurne weekend lanceerde de Gemeente Kuurne een oproep richting alle horeca zaken om een apero/lunchbox samen te stellen. Lien Debeuf (ambtenaar lokale economie) coördineerde het hele verhaal en zorgde voor een totaalplaatje op de website. Zin in hapjes, een aperitiefje of een biertje? Dan klik je door naar het aanbod apero-, bier- en cocktailboxen. Of heb je geen zin om zelf te koken, gewoon de koers volgen en de voetjes onder tafel schuiven? Dan kan je kiezen uit negen verschillende lunch- en menuboxen. De verschillende horeca zaken zorgen voor een mooie variatie in het afhaalaanbod. De keuze is groot en er zijn ook vegetarische en alcohol vrije boxen. In alle boxen zit ook een “Santé kaartje” van het gemeentebestuur met informatie hoe je de koers op de televisie kan volgen. “Dankzij het hele team van Kuurne-Brussel-Kuurne kunnen we genieten van de koers thuis voor de buis. De Kuurnse horeca-zaken zorgen voor de volledige koersbeleving met hun lekkere afhaalpakketten. Vele met een leuke hint naar de koers. Volg de koers op TV en aperitief met ons mee” vertelt schepen van sport Jan Deprez. Via de website www.kuurne.be/kbk-take-away krijg je een mooi overzicht van de verschillende afhaalmogelijkheden om te genieten van een dag vol koers in je eigen luie zetel. Vooraf bestellen is zeker aangeraden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 februari 2021
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Sport