BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Opnieuw woning uitgebrand in de Westhoek

Opnieuw woning uitgebrand in de Westhoek
Foto: FVL
Voor de 3de maal in amper 9 dagen is in de Brandweerzone Westhoek een woning volledig vernield daar brand. Omstreeks 12u20 vrijdagmiddag werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een woningbrand in de Staanijzerstraat te Wijtschate. Bij aankomst van de brandweer werd brand vastgesteld in een slaapkamer op de eerste verdieping en op de zolder. “De brand was reeds aan het doorslaan naar de benedenverdieping waardoor deze ook ernstige rook- , brand- en waterschade opliep. De andere kamers op de eerste verdieping werden gevrijwaard van de brand, maar liepen eveneens rook- en waterschade op.” Aldus Kristof Louagie, woordvoerder Brandweer Westhoek. De bejaarde bewoner kon de woning tijdig verlaten. De woning is onbewoonbaar. Er zal voor opvang gezorgd worden.
Opnieuw woning uitgebrand in de Westhoek
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Brandweer en Politie, Nieuws

Container op recyclagepark vat vuur

WERVIK – Zaterdagnamiddag kort na 15.00u werd brandweer Westhoek opgeroepen voor een buitenbrand op het recyclagepark in de Robert Klingstraat Een container met papier en