BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

41-jarige bestuurder komt om bij verkeersongeval te Roeselare

Foto Bova/Mandelnieuws
Foto Bova/Mandelnieuws
Langs de Izegemsestraat te Roeselare deed zich zaterdagavond omstreeks 18.00 uur een dodelijk verkeersongeval voor.  Een 41-jarige Roeselaarnaar die met zijn Tesla de richting van het centrum van Rumbeke volgde verloor er ter hoogte van de brug van de E403 de controle over het stuur waardoor zijn voertuig van de weg af raakte.  Nadat de wagen eerst kort aan de rechter zijde van de weg terecht kwam, draaide het over en knalde tegen een betonnen paal links van de weg om vervolgens tot stilstand te komen in de tuin van een villa.  De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar alle hulp kwam helaas te laat. De bestuurder overleed ter plaatse. Na het ongeval werd de drukke verbindingsweg tussen Roeselare en Izegem afgesloten voor alle verkeer. Het parket stelde een deskundige aan. De 41-jarige man is mogelijk onwel geworden achter het stuur.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 maart 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen