BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Lidl vestiging te Roeselare krijgt gewapende overvaller over de vloer

Foto Bova/mandelnieuws
Foto Bova/mandelnieuws

De LIDL-vestiging van Roeselare gelegen op de hoek van de Vijfwegenstraat en de Zuidmolenstraat kreeg zaterdagavond omstreeks halfzeven gewapende overvallers over de vloer.  Volgens de eerste informatie die onze redactie kon bekomen zou de volledige inhoud van enkele kassa’s gestolen zijn.  Tijdens de overval werden naast een kassiester ook enkele aanwezigen bedreigd met een wapen.  De werknemers bleven ongedeerd maar zijn zwaar onder de indruk van de gebeurtenis.  Zowel het Parket als de politie openden onmiddellijk een onderzoek.  In de loop van de avond kon de dader reeds gevat worden.  Dat gebeurde op het Sint-Elooisplein, op wandelafstand van het warenhuis waar de gewapende overval plaatsvond.  Dankzij een alerte buurtbewoner, die een man zag wegvluchten, werd zaterdagavond laat gezocht in de buurt van het Sint-Elooisplein.  Daar werden drie broers opgepakt.   Het parket vermoedt dat één van hen de dader is. Een van de opgepakte mannen had zowel de buit als een revolver op zak.  De broers werden nog niet voorgeleid voor de onderzoeksrechter.  Het onderzoek is momenteel nog volop bezig.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 maart 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws