BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

MI! Streetfood & The Steet Food Company lanceren GIVLY – A wonderfull gift!

Givly Voor Mi! Streetfood (Ranst) en The Street Food Compant (Gent) zijn de catering activiteiten door de coronacrisis quasi herleid tot 0. In deze moeilijke tijden is samenwerken verstandiger en in tegenwerken geloven we niet. Daarom bundelen ze onze krachten omdat we geloven dat delen vermenigvuldigen is! Zo proberen ze uit deze crisis te geraken en sterker te staan voor de toekomst! Momenteel organiseren veel bedrijven online events en meetings in plaats van fysieke evenementen en daar hoort ook Food & Beverages bij. Ze verzonden reeds meer dan 5000 originele Apero of Thank You boxen voor bedrijven Op deze manier kunnen bedrijven blijven connecteren met hun personeel of klanten wat in deze tijden steeds belangrijker geworden is. Met GIVLY willen zij de offline & online belevenis samenbrengen. Thuiswerk zal in de toekomst blijven, klantencontacten zullen vaak online gebeuren en daarom geloven we dat we een antwoord kan bieden op de noden van de bedrijven. Met GIVLY willen wij de offline & online belevenis samenbrengen!

  • Originele gepersonaliseerde FOOD & DRINKS BOXES zoals een Apérobox, Breakfastbox, Giftbox.. voor jouw online events zoals verjaardagen, team-graduations, pensioenvieringen, seminaries, productlanceringen, bedrijfsfeesten, digitale afterworks…
  • EXPERIENCE BOXES voor een leuke online teambuilding: Escape Room Box, Murder Mistery Box, Joga Box , Cocktail Workshop Box… met steeds een hapje, drankje of gadget in het thema. Connecteer op een originele manier met klanten of collega’s … Let the virtual experience begin!
  • GOODIE BOXEN Zet jouw bedrijf in de kijker! Bij elke gelegenheid past een juist geschenk.

Een jubileum, productlancering of wil je een bedankje uitsturen, kies dan voor een geschenkbox met gepersonaliseerde items.

  • GIFT SUBSCRIPTION maakt het mogelijk om de verzending van geschenken volledig te automatiseren. Samen bespreken we het geschikte cadeau voor de diverse aangelegenheden en plaatsen alle data in onze kalender. Als het moment is aangebroken bezorgt GIVLY het geschenk in uw naam..

Why Givly: De verzendingen zijn volledig CO2 neutraal. Voor iedere verzonden box gaat er een bedrag naar het planten van nieuwe bomen: kiezen voor locale producten, steunen een goed doel en kiezen voor ecologische verpakkingen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 maart 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving