BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Persoonsaanrijding zorgt voor onderbroken treinverkeer

Persoonsaanrijding zorgt voor onderbroken treinverkeer
Foto: NDZ
Het treinverkeer tussen de stations van Kortrijk en Roeselare is dinsdagavond onderbroken in beide richtingen. Aanleiding hiervoor is een persoonsaanrijding ter hoogte van de Industrielaan in Heule. De hulpdiensten snelden massaal ter plaatse, maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De trein was op dat ogenblik onderweg vanuit Brugge en reed richting het station van Kortrijk, met een 30-tal reizigers aan boord. Zij werden met hulp van de brandweer geëvacueerd en met een bus naar het station van Kortrijk gebracht. Het treinverkeer tussen beide stations ligt de komende uren volledig stil, verwacht wordt dat het treinverkeer zich pas laat op de avond zal hernemen. Tot die tijd worden tussen beide stations vervangbussen ingelegd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 maart 2021
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen