BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Sauna gaat in vlammen op te Kerkhove

Foto NDZ
Foto NDZ
Langs de Oudenaardsesteenweg in de Avelgemse deelgemeente Kerkhove is zaterdagavond een houten sauna in vlammen opgegaan.  Het was een alerte buur die rond 19.15 uur de brand als eerste opmerkte en de brandweer alarmeerde .  Brandweerlui uit de posten Kluisbergen (Oost-Vlaanderen) als Avelgem repten zich ter plaatse en gingen zowel via de nabijgelegen Krevestraat als de Oudenaardsesteenweg de brand te lijf. Ondanks de snelle tussenkomst van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de houten sauna, die in de tuin achteraan de villa stond, totaal vernield werd.  Hoe de brand ontstaan is, is niet meteen duidelijk.  Voor zover bekend, raakte bij de brand niemand gewond.  Tijdens de interventie bleef de Oudenaardsesteenweg enige tijd plaatselijk afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 maart 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws