BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Servaas Bingé daagt je uit om 12 dagen lang te vasten

Servaas Ik krijg dagelijks berichten via social media van mensen die de theorie kennen via mijn boeken maar toch extra aanmoediging nodig hebben om ook echt van start te gaan. En we weten allemaal dat een nieuwe levensstijl aanmeten altijd makkkelijker is wanneer je niet alleen aan de slag moet”, aldus arts Servaas Bingé. Daarom kwam ik op het idee om de 16:8 challenge in het leven te roepen.” “Gedurende 12 dagen gaan we aan de slag gaan met het 16:8-principe. Tijdens die 12 dagen zal ik verschillende Instagram Live sessies organiseren om het principe toe te lichten, tips & tricks te geven en persoonlijke vragen te beantwoorden.” “Ik doe uiteraard ook mee en zal regelmatig mijn volgers meenemen in de keuken om voor de nodige inspiratie te zorgen. En je kan zelf je ervaringen en maaltijden vastleggen op jouw instagram met de #together168, die ik uiteraard allemaal ga reposten”, licht de auteur van ondertussen 5 boeken over gezondheid verder toe. “Op het einde van de challenge komen we opnieuw virtueel samen tijdens een Instagram Live om ervaringen te delen. Zo kunnen mensen op een gematigde en verantwoorde manier kennismaken met het principe van vasten en de heilzame gevolgen ervan.”, besluit de dokter. De 16:8-challenge start op maandag 22 maart en loopt t.e.m. zaterdag 3 april   Volg Servaas op Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van de Instagram Lives en hem aan het werk te zien in zijn keuken via www.instagram.com/servaasbinge/   Inschrijven voor de challenge kan via www.together168.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 maart 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving