BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

BBQSTREET met recepten van grillmasters als Peter De Clercq en Ralph de Kok

BBQ Iedereen kan BBQ’en, dat is het motto van BBQSTREET, de BBQ-hit van 24Kitchen en vanaf 4 mei ook te zien op VTM! Want enthousiaste barbecueliefhebbers, of het nu om beginners of gevorderden gaat, weten het: niets is zo gezellig als samen buiten koken op vuur. Ontdek met Het BBQSTREET Basisboek alle ins en outs van dé buitensport van de komende maanden. Ga aan de slag met de tips en BBQ-recepten van favoriete grillmasters Peter De Clercq, Ralph de Kok, Jord Althuizen en Harm Jan Bloem. Dit kookboek is afwisselend en praktisch, met veel informatie over bereidingsmogelijkheden en recepten voor vlees-, vis en groenteliefhebbers. En borrelsnacks, desserts en wintergerechten niet te vergeten.   Dus: niet te veel poespas, gewoon lekker barbecueën met BBQSTREET. Het BBQSTREET Basisboek is verkrijgbaar vanaf dinsdag 18 mei.   Het BBQSTREET Basisboek | De lekkerste BBQ-recepten voor iedereen inclusief gerechten van je favoriete grillmasters! Het boek kost € 18,99 en komt uit op 18 mei bij Kosmos Uitgevers. Vanaf 4 mei is BBQSTREET ook te zien op VTM!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving