BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder gewond nadat hij met wagen in garage van rijwoning knalt

Foto NDZ
Foto NDZ
In de Aloise Biebuyckstraat in de Waregemse deelgemeente Sint-Eloois-Vijve deed zich op Paaszondag in de vooravond een spectaculair verkeersongeval voor. De bestuurder van een Volkswagen Golf kwam – naar verluidt aan hoge snelheid – uit de Emiel Clausstraat gereden. In plaats van links of rechts op te draaien ter hoogte van de splitsing met de Aloise Biebuyckstraat reed deze rechtdoor waardoor hij met zijn voertuig los de garage van een rijwoning binnenreed aan de overzijde van de straat.  “Plots hoorden we gierende banden, een fractie later gevolgd door een doffe knal.”, vertelt een geschrokken buurtbewoner, “We  keken buiten, maar zagen in eerste instantie niets, gezien de VW Polo volledig in de garage was verdwenen”, aldus de buurtbewoners.  Omdat gevreesd werd voor een geknelde bestuurder, snelde de brandweer ter plaatse. Uiteindelijk diende er niemand bevrijd te worden, want toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, was de man reeds op eigen houtje uit het voertuig geklauterd.  Een ziekenwagen bracht de man met slechts lichte verwondingen naar het ziekenhuis.  Door het ongeval sneuvelde niet alleen de zware sectionaalpoort, maar ook een fiets, een zetel en nog wat andere spullen die in de garage stonden.  Op het ogenblik van het ongeval was niemand in de woning aanwezig.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en