BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Sport

Gouden seizoensafsluiter voor ski-alpinist Maximilien Drion

Drion “De kers is groter dan de taart.” Maximilien Drion blikt tevreden terug op een voortreffend competitieseizoen ski-alpinisme. Race na race wist de 23-jarige Belg zijn supporters te verbazen met wedstrijdresultaten die in stijgende lijn gingen. Als klapper op de vuurpijl haalde hij op 26 maart de eerste plaats in de Vertical Race op de Wereldbeker van Madonna di Campiglio. Met 10 seconden voorsprong klopte hij de Italiaan Davide Magnini en sleepte zo de overwinning in de wacht. De dag voordien was Max nét niet op het podium te zien met een vierde plaats in de Sprint Race.   Gedurende het hele ski-mountaineeringseizoen zagen we verbluffende prestaties van deze Belgische topatleet, zeker als je weet dat hij begin dit jaar nog buiten strijd lag wegens een positieve COVID-test. Max is dan ook buitengewoon euforisch om zijn seizoen op deze manier te mogen afsluiten, en terecht!   De afloop van zijn geslaagde competitieseizoen vierde Max met een beklimming van de Bishorn in Zwitserland (4150m) en natuurlijk een Belgisch biertje op de top.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Sport