BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kara Verfaillie uit Wevelgem tevreden met haar derde plaats op Miss Benelux Beauty-verkiezing

Foto Mandelnieuws.be
Foto Mandelnieuws.be
Kara Verfaillie uit Wevelgem is onlangs tweede eredame geworden op de Miss Benelux Beauty-verkiezing. Daarmee loste de blondine haar verwachtingen volledig in. Enkele dagen geleden had ze al een eerste opdracht, namelijk een korte fotoshoot in het Kasteelpark in Zonnebeke bij fototgraaf Stefaan Bogaerts.  Hoe tevreden ben je met de titel?  “Ik deed natuurlijk mee om te winnen maar met zo’n sterke finalistes ben ik heel blij dat ik toch een top 3 plaats heb kunnen behalen. Ik gun het mijn miss Faye en andere eredame Ilana ook enorm en dat zorgt ervoor dat ik met een heel goed gevoel mijn titel en kroon als tweede eredame draag en hopelijk ook kan zorgen voor een volgende topeditie van Miss Benelux Beauty.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert