BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Karels Crypto de volgende tachtig van Karel Vereertbrugghen

Karels Crypto Na het overweldigende succes van Karels Crypto de eerste tachtig verschijnt nu…  Karels Crypto de volgende tachtig!   Iedere zaterdag is het voor talloze krantenlezers weer uitkijken naar Karels Crypto, de meest ingenieuze taalpuzzel! Dit fraaie boek verdient een plaats op elke zichzelf respecterende boekenplank, liefst in de buurt van andere meesterwerken. Maar beter nog is tachtig maal de strijd aan te gaan met het strakke raster en via de onzinnige bedenksels en bedenkelijke onzin van de auteur de cryptische code te kraken. Spieken kan – de antwoorden staan achterin – maar wordt ten stelligste afgeraden.  Laat je uitdagen door de volgende tachtig eigenzinnige en uitdagende taalpuzzels van Karel Vereertbrugghen. Karel Vereertbrugghen is jurist, muzikant, acteur en tekstschrijver voor radio en televisie. Hij was de bedenker en eindredacteur van tvprogramma’s als De Canvascrack en 1 jaar gratis. Zijn Karels Crypto verschijnt sinds september 2016 in dS Weekblad.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving