BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Man biecht op dat hij zichzelf neerstak bij steekpartij te Roeselare

Foto Mandelnieuws.be
Foto Mandelnieuws.be
Op Paaszondag vond in het Groene Herdersgoed, een zijstraat van de Rumbeeksesteenweg, in Roeselare een steekpartij plaats in een Roemeens gezin.  Alles begon met de vrouw van het gezin die zich aanbood in het ziekenhuis met steekwonden, nadat haar meerderjarige zoon haar had gebracht.  De politie werd ingelicht en toen die ter plaatse in de woning een kijkje gingen nemen, troffen ze in de inkomhal van de woning een 54-jarige man aan, badend in een grote plas bloed, die de vader bleek te zijn van het bewuste gezin.  De man vertoonde diverse steekwonden en werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht in kritieke toestand.  Zowel de vrouw als de twee meerderjarige kinderen van het gezin werden opgepakt en werden maandag verhoord. De vader van het gezin is ondertussen niet langer in levensgevaar.  De vrouw verkeerde niet in levensgevaar toen ze werd opgenomen in het ziekenhuis.  Om de precieze oorzaak van de steekpartij te kunnen achterhalen werd een onderzoeksrechter gevorderd.  Ook een wetsdokter en het labo kwamen ter plaatse.  Maandag in de loop van de dag raakte bekend dat de man zichzelf neer stak.  Het parket onderzoekt echter wel verder de omstandigheden van de steekwonden van de vrouw.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving