BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen komt in gracht terecht, bestuurder ongedeerd

Foto NDZ
Foto NDZ
In de Otegemstraat in het Deerlijkse gehucht Sint-Lodewijk is tijdens de nacht van zaterdag op zondag een Renault Mégane in de gracht terechtgekomen.   Het ongeval deed zich voor kort na het ingaan van de avondklok, toen de bestuurder langs de landelijke Otegemstraat de controle over het stuur verloor. De wagen die plotseling naar links uit week, belandde daardoor in de grasberm om vervolgens tot stilstand te komen in de naastgelegen gracht.  Omdat gevreesd werd voor geknelde inzittenden, snelden brandweer en een ziekenwagen ter plaatse. Dat bleek bij aankomst niet het geval, de bestuurder was intussen zelf uit het voertuig geklauterd en bleek ongedeerd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de