BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Wedstrijden

Wedstrijd: Win het compilatiealbum ‘Liefde Voor Muziek’ die ondertussen bekroond werd met een gouden award

Liefde voor muziek Het meest recente seizoen van Liefde Voor Muziek bleek weer een schot in de roos te zijn. Dit jaar verzamelden alweer een hoop Vlamingen zich terug achter hun televisieschermen om het geliefde programma te bekijken waarin dit jaar Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded zich waagden aan elkaars repertoire.  Dit resulteerde in hoge  kijkcijfers, maar ook commercieel scoort het bijzonder goed. Het compilatiealbum, gelinkt aan het TV-programma, ging ondertussen al meer dan 10.000 keer in voornotering en is daarmee officieel goud. Vorig jaar was Liefde Voor Muziek zelfs het best verkocht album van het jaar. Maar ook nu is het compilatiealbum terug  goed op weg naar een succes. De Belgische Radio Unie mag enkele exemplaren wegschenken van dit compilatiealbum aan zijn websitebezoekers.  Wie ons kan vertellen aan het hoeveelste seizoen Liefde Voor Muziek dit jaar toe was en dit samen met zijn of haar naam, adres en telefoonnummer voor 15 juni 2021 naar wedstrijd@belgischeradiounie.be stuurt, wordt misschien wel de gelukkige winnaar van een van deze CD’s  die we mogen wegschenken!  Succes alvast!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 april 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Wedstrijden