BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Wie is de zevende zus?

De zevende zus Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen – in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland – maar ze lijken steeds een stap achter te lopen… In  Nederland en België gingen de boeken van Lucinda Riley al meer dan drie miljoen keer over de toonbank. Voor de lezers in Nederland en Vlaanderen wordt op 6 mei als eersten ter wereld een groot mysterie onthuld: wie is de zevende zus. De Nederlandstalige editie van het eerste deel in de serie verscheen in september 2017. Door mond-tot-mondreclame groeide De zeven zussen uit tot een ongeëvenaarde hit-serie, en het eerste deel werd het bestverkochte boek van 2018 en 2019. Inmiddels zijn er zes delen verschenen waarmee Lucinda Riley het ene na het andere verkooprecord verbreekt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving