BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Alcatraz Festival 2021 gaat door

Alcatraz 2021 Er komt op 13, 14 & 15 augustus dan toch een Alcatraz, eentje zonder afstandsregels en mondmaskers. Drie festivaldagen dus, geen vier, zoals dat vorig jaar werd aangekondigd. Veel heeft te maken met de timing. Het is nu alle hens aan dek om het festival voor te bereiden zonder bijkomende bekommernissen van een extra dag en een extra podium. Circa 70 bands zullen dit jaar op de affiche prijken. Ze zullen verdeeld aantreden op de immens ommuurde Prison Stage, de in het moeras gedrenkte Swamp-stage of die fel bejubelde blikvanger van 2019: La Morgue. En die line-up, die zal er nog steeds bijzonder fraai uitzien, ook al hebben enkele (vooral) Amerikaanse bands verstek moeten laten gaan. Velen onder hen beslisten de afgelopen weken al dat een trip naar Europa op verschillende fronten onhaalbaar wordt. De komende dagen wordt de affiche opnieuw vormgegeven. Het festival wil vooral in alle veiligheid doorgaan voor de bezoekers, crew en bands. Hoewel het precies te volgen protocol pas binnenkort gedefinieerd zal worden, vermoeden de organisatoren dat het een combinatie zal worden van diverse maatregelen, met vaccinaties en tests als hoofdrolspelers. Alcatraz Festival gaat door op 13, 14 & 15 Augustus 2021 aan Sportcampus Lange Munte te Kortrijk, België TICKET & INFO: www.alcatraz.be  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws