BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Belinda’s homemade cookies

Belinda

Van Peru tot de outback, of dichterbij Italië: koekjes zijn universeel. The Australian Chef BelindaMacDonald die voor de liefde naar België kwam, sprokkelde tijdens haar reizen evenveel recepten als verhalen. Omdat een koekje nooit zomaar een koekje is, maar een herinnering, troost, of een cadeautje aan jezelf op een doordeweekse dag. In Belinda’s Homemade Cookies vind je recepten voor meer dan 66 koekjes en plaatkoeken: van haar eigen havermoutkoekjes tot smeuïge brownies en zalige lamingtons.  Het resultaat is een boek vol verrassende recepten, inclusief gezonde suiker- en glutenarme varianten. De auteur vertelt met passie en humor waar ze de recepten ontdekte en hoe ze deze verder ontwikkelde. Een perfect cadeau voor wie houdt van de heerlijke geur van versgebakken koekjes.- en laten we eerlijk zijn: wie is dat niet? Belinda MacDonald – The Australian Chef – komt uit het landelijke Wagga Wagga in New South Wales, Australië. Ze werkte in het mondaine Melbourne, maar ze volgde uiteindelijk haar hart en belandde in het wondermooie West-Vlaamse Oostduinkerke. Haar passie voor bakken in combinatie met haar liefde voor de Italiaanse keuken leidde tot het oprichten van haar eigen trattoria op de Zeedijk, Belinda’s Kitchen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving