BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Bellewaerde Park klaar voor opening vanaf 8 mei

Bellewaerde De opening van de pretparken maakt deel uit van de verdere uitrol van het buitenplan vanaf zaterdag 8 mei. Het Bellewaerde-team is er dan ook meer dan klaar voor om bezoekers terug te mogen verwelkomen in het park. Alle nodige maatregelen worden getroffen om een uitstap zo veilig mogelijk te laten verlopen

Extra maatregelen Bezoekers zullen op voorhand hun bezoek online moeten reserveren. Zo wordt de dagcapaciteit fors beperkt en kan er zeker voldoende afstand gecreëerd worden tussen de bezoekers in het park. Daarnaast kan men op tal van plaatsen de handen desinfecteren of wassen. Vervolgens is het mondmasker verplicht in het park vanaf 12 jaar en op attracties vanaf 6 jaar. Door het toepassen van deze maatregelen, is Bellewaerde Park ervan overtuigd een veilige omgeving te creëren voor iedereen die zich wil ontspannen en amuseren. Plezier in buitenlucht Bellewaerde Park is een uitgestrekt en groen park, waarin gezinnen en groepen op afstand een dag vol plezier en avontuur kunnen beleven. Zo kunnen ze de nieuwe family coaster Wakala ontdekken en Kamala, de jongste telg van de sterk bedreigde Rothschildgiraffen, van dichtbij bewonderen. Praktisch Bellewaerde Park opent vanaf zaterdag 8 mei. Voor bezoekers én abonnementshouders is het verplicht om op voorhand online een bezoek te reserveren. Voor de meest recente openingskalender en reservatie van een bezoek, ga naar bellewaerde.be. Scholen en groepen kunnen tevens een uitstap reserveren aan voordelige groepstarieven via bellewaerde.be.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving