BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Een nieuw leven in 14 dagen

Ketokuur Ketokuur 1 was het best verkochte kookboek in België in 2020. Volgens Pascale Naessens is de belangrijkste reden daarvoor dat keto echt werkt. De meeste mensen die een ketokuur volgen, vallen ervan af – zonder honger – en dat terwijl ze heel lekker eten. Ketokuur 2 gaat dieper in op het thema: waarom val je af, hoe werkt het, wat is de rol van vetten, hoeveel mogen we ervan eten? Maar ook thema’s zoals verzadigd vet, cholesterol, intermittent fasting en timerestricted eating worden door deskundigen uitgebreid besproken. In het tweede deel van het boek kun je meteen de theorie in de praktijk toepassen. Je vindt er een volledig uitgewerkt 14-daags schema plus extra recepten: in totaal 75 heerlijke recepten, waarvan 50 gloednieuwe, bereid met natuurlijke producten en veel groenten. Wil je keto proberen? Dan zullen de dagschema’s je een duidelijke structuur en houvast bieden. Maar ook als je geen ketokuur volgt, kun je genieten van deze heerlijke lowcarbgerechten. Pascale Naessens heeft een authentieke en persoonlijke stijl, ze laat al meer dan tien jaar talloze mensen genieten van haar originele, eenvoudige en gezonde recepten. Ze is vertaald in het Engels, het Frans en het Duits, ja zelfs in het Chinees. Haar boeken werden stuk voor stuk enorme bestsellers en werden meermaals bekroond. Zij is hiermee de belangrijkste auteur en inspiratiebron rond gezonde voeding

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving