BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Exclusieve concerten Jaap Reesema & Pommelien Thijs in november

Pommelien Met ‘Nu wij niet meer praten’ scoorden Jaap Reesema en Pommelien Thijs dé monsterhit van de afgelopen maanden met nummer 1 noteringen in zowel de Belgische als de Nederlandse hitlijsten. ‘Nu wij niet meer praten’ is voor beiden hun eerste nummer 1-hit als solo-artiesten en daar zijn ze extra fier op. Jaap & Pommelien staken in het kader van Rode Neuzen Dag bekende hits in een hartverwarmend Nederlandstalig jasje. Deze nieuwe versies gingen viraal op YouTube & social media waardoor Jaap & Pommelien hebben besloten om, samen met een full band, ze uit te werken voor een zomer- & theatertour. Als kers op de taart brengen ze eigen repertoire in nooit geziene versies. De ideale ingrediënten voor een topshow met een ganse reeks hits en nieuwe muziek van beide artiesten. Dat alles in een perfecte mix van het beste uit Vlaanderen en Nederland in 3 exclusieve concerten in november 2021: Zaterdag 6 november 2021 – Ethias Theater Hasselt Vrijdag 19 november 2021 – Capitole Gent Zondag 21 november 2021 – Kursaal Oostende  Tickets zijn vanaf nu in verkoop via www.gracialive.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws