BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Frontale botsing tussen personenwagen en landbouwtractor

frontale botsing tussen personenwagen en landbouwtractor
Foto: FVL
Donderdagnamiddag kwam het op de Diksmuideweg te Ieper, ter hoogte van het bedrijf AgriSmachinery, tot een frontale botsing tussen een personenwagen Renault Scenic en een landbouwtractor. Om nog onduidelijke reden week de 34-jarige bestuurder van de wagen uit Antwerpen, komende uit de richting van Houthulst, van zijn rijvak af en kwam frontaal in botsing met een landbouwtractor. In de wagen zat ook nog een passagier, maar beiden konden op eigen kracht het voertuig verlaten en ze vertoonden geen uiterlijke verwondingen. Ook de bestuurder van de landbouwtractor liep geen verwondingen op. De klap was zo hevig dat de chassis van de landbouwtractor volledig vernield was. Zowel de landbouwtractor als de wagen moesten getakeld worden. Na de takelwerken moest brandweer Houthulst de gelekte olie op het wegdek verwijderen. brandweer Ieper stuurde een signalisatiewagen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen