BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Gezocht : de beste League of Legends-spelers van België

Legends Foto : Red Bull Content Pool Red Bull Solo Q is terug! League of Legends, één tegen één en een hogere inzet dan ooit! Schrijf je nu in voor de Belgische online qualifiers op redbull.be/soloq en show je skills! League of Legends is een van de meest populaire games ter wereld. Wereldwijd zijn er ruim 150 miljoen geregistreerde accounts – waarvan meer dan 500.000 Belgen – en per dag meer dan 10 miljoen actieve spelers. Op elk niveau natuurlijk. Van professionele teams tot tal van landgenoten die gewoon thuis hun champions, skills en ervaring inzetten op zoek naar een klinkende overwinning. En die spelers geeft Red Bull graag vleugels. Red Bull Solo Q is immers niet voor professionele gamers, maar voor iedereen die gek is op League of Legends en zich solo een weg naar de top wil knokken. Met in België vier online qualifiers en een nationale finale later dit jaar! VIER ONLINE QUALIFIERS Red Bull Solo Q is League of Legends met een twist. Niet de standaard teams van vijf die elkaar het vuur aan de schenen leggen, maar wel keiharde één tegen één battles in de top lane van de map Summoner’s Rift. In België worden vier online Qualifiers georganiseerd waar League of Legends-spelers zich van hun beste kant kunnen laten zien:

INSCHRIJVEN KAN VIA REDBULL.BE/SOLOQ!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving