BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

lichaam aangetroffen in Kuurnse jachthaven, omstandigheden onduidelijk

Foto NDZ
Foto NDZ
Zaterdagvoormiddag werd in de Leie ter hoogte van de Kuurnse jachthaven een lichaam aangetroffen. Dat gebeurde omstreeks elf uur.  “Ik kocht me net een boot en was al de hele morgen uitleg aan het krijgen van Koen, de zaakvoerder van de vlakbij gelegen botenspeciaalzaak Demar Marine. De boot lag er nog maar net in en we voeren verschillende keren weg en weer om wat voeling te krijgen met de boot, toen we plots het lichaam zagen drijven”, vertelt Danny Eggermont, zaakvoerder van de firma Zaniboo uit Zwevegem. Brandweerduikers en de agenten van politiezone Vlas snelden ter plaatse en sloten meteen het jaagpad af aan beide kanten van de Leie.  Heel wat wandelaars en fietsers werden gevraagd om een ommetje te maken, terwijl ook de scheepvaart tijdelijk werd stilgelegd.  Omdat de omstandigheden van het overlijden in eerste instantie onduidelijk waren, stuurde het Parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk een wetsdokter ter plaatse.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online