BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Lichtgewonde bij ongeval in Jonkershove

Lichtgewonde bij ongeval in Jonkershove
Foto: FVL
Op 15 mei 2021 om 12u23 gebeurde een verkeersongeval met lichamelijk letsel te Houthulst, Jonkershove op het kruispunt van de Steenbeekstraat met de Merkemstraat en Jonkershovestraat. Een 31-jarige bestuurster uit Houthulst wou vanuit de Jonkershovestraat het kruispunt oprijden maar de 38-jarige bestuurder uit Oostende merkte bij het naderen van het kruispunt dat zijn remmen niet werkten en kwam daardoor in aanrijding. De 31-jarige bestuurster werd licht gewond aan de schouder afgevoerd naar het ziekenhuis te Ieper. De 38-jarige bestuurder uit Oostende bleek slechts in het bezit te zijn van een voorlopig rijbewijs, in zijn voertuig zaten 3 of 4 passagiers die het op een lopen zetten na de aanrijding. Met zijn voorlopig rijbewijs mocht de 38-jarige bestuurder uit Oostende geen passagiers vervoeren. Omwille van de wegenwerken op de N369 wordt het verkeer omgeleid via de Steenbeekstraat en de Merkemstraat waardoor het op dit kruispunt dan ook drukker is dan gewoonlijk en meer bestuurders die de omgeving niet gewoon zijn. Vorige week was er ook al een aanrijding tussen twee personenwagens met enkel stoffelijke schade. Brandweer Houthulst-Merkem kwam eveneens ter plaatse om de brokstukken op te ruimen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen
Schoorsteenbrand Jonkershove

Schoorsteenbrand Jonkershove

JONKERSHOVE – Donderdagvoormiddag iets voor 10.00u werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Pastoor Costenoblestraat in Jonkershove, bij Houthulst. Bewoners merkten een hevige