BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Na geslaagde paaseditie trekt Kinepolis On Tour in mei verder naar Puurs-Sint-Amands

Kinepolis on tour2 Vorige zomer kon het drive-in concept Kinepolis On Tour al tal van filmfans bekoren. En na een bijzonder succesvolle editie in Plopsaland De Panne deze paasvakantie, trekt de openlucht bioscoop nu verder naar Puurs-Sint-Amands. Aan het Studio 100 Pop-Up Theater geniet je van 12 tot 24 mei van een grootse en unieke filmervaring, vanuit het comfort van je eigen wagen. Tijdens de paasvakantie verwelkomde Kinepolis On Tour maar liefst 10.000 wagens in Plopsaland De Panne. Het enthousiasme was groot: maar liefst 96% van de bezoekers die achteraf hun ervaring beoordeelden, gaven aan deze zomer opnieuw een bezoek te willen brengen aan de Kinepolis drive-in. Als voorsmaakje van een nieuwe zomereditie strijkt Kinepolis On Tour van 12 mei tot 24 mei neer op de parking van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs-Sint-Amands! Of je nu een romantische date of een gezellige family trip in gedachten hebt, het kan allemaal! Bij Kinepolis On Tour kun je dagelijks terecht tot 3 vertoningen.  Naast de gewone filmvertoningen zullen er opnieuw twee filmmarathons gehouden worden: zowel de ‘After’-films als de twee laatste Harry Potter-films komen aan bod. Verder kun je ook genieten van de prestigieuze Studio 100 spektakel-musical 14-18 en van nostalgie met de Samson & Gert-film Hotel Op Stelten. Het concept is dus dé activiteit bij uitstek om te genieten van een unieke filmervaring nu de bioscopen nog gesloten blijven. De online voorverkoop gaat van start op woensdag 28 april. Een standaard toegangsticket kost 30 euro per wagen. Ook deze zomer zal Kinepolis het land doorkruisen met hun drive-in concept. In welke steden het concept dan halt zal houden, is nog niet gekend. Steden en gemeenten die zich nog graag kandidaat stellen om Kinepolis On Tour komende zomer te ontvangen, kunnen terecht op kinepolis.be/ontour voor meer informatie. Op de website van Kinepolis vind je alle praktische info wat betreft de programmatie en online voorverkoop voor Kinepolis On Tour in Puurs-Sint-Amands. Ter plaatse kun je online drankjes en zowel warme als koude snacks kopen. Deze worden nadien tot aan je auto gebracht. Kinepolis On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 100, de gemeente Puurs-Sint-Amands en Fuze Tea.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving