BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Rammstein: extra concert op 4 augustus 2022 in Oostende

Rammstein Wegens fenomenaal succes verlengt Rammstein hun Europese Stadium Tour met een extra concert in België. Op 3 augustus 2022 én nu ook 4 augustus 2022 zet Rammstein de gloednieuwe locatie Park De Nieuwe Koers in Oostende ongetwijfeld op zijn kop. De ticketverkoop voor het extra concert van Rammstein op 4 augustus 2022 in Oostende start op woensdag 19 mei 2021 om 15u via www.greenhousetalent.be. De Duitste metalband gaf in 2019 de aftrap voor hun waanzinnige Europese tour met o.a. een uitverkochte show in het Koning Boudewijnstadion. Geen enkele hoek van het stadium bleef gespaard van hun scheurende gitaren, bassen en verbluffende vlammenwerpers. Ze trakteerden op een next-level concertbeleving waar velen maar niet genoeg van konden krijgen of net naast grepen. Om die honger te stillen, werd er in 2020 een extra concert toegevoegd in Oostende die binnen een no-time uitverkocht was. Door de aanhoudende coronamaatregelen werden de concerten met twee jaar vooruit geschoven. Net na de bekendmaing van de data voor de verplaatste shows in 2022, kondigt de groep nu ook extra shows aan met o.a. concerten in België en Nederland. De formatie van frontman Till Lindemann staat nu op 4 en 5 juli 2022 in het Goffertpark in Nijmegen (NL) en sluiten hun tour af op 3 en 4 augustus 2022 in Park De Nieuwe Koers in Oostende. Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Zo rijgen ze succes na succes op hun palmares: een uitverkochte stadiontour, een nummer 1 positie voor het zevende album ‘Rammstein’ in vele Europese landen én lovende recensies over de unieke stadionshow waarin meer vuur dan ooit zit. Noem bovendien hits als ‘Du Hast’, ‘Ich Will’ of een ‘Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Tickets voor het extra concert van Rammstein via www.greenhousetalent.be.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws