BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Tomorrowland Around the World 2021

Tomorrowland Tomorrowland organiseert deze zomer een nieuwe editie van het digitale festival Tomorrowland Around the World! De allereerste digitale editie in 2020 mocht een groot succes worden genoemd en dit jaar brengt Tomorrowland de spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring terug op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli. Tomorrowland Around the World 2021 is aangepast aan alle tijdzones en trakteert fans op een indrukwekkende line-up met de grootste artiesten in elektronische muziek en ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects. Tal van gerenommeerde artiesten zoals Adam Beyer, Armin van Buuren, Claptone, Nicky Romero en Tale Of Us hebben hun komst naar de nieuwe digitale editie al bevestigd. De ticketverkoop startte vorige donderdag via tomorrowland.com.    Het digitale festival is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en is opnieuw klaar om honderdduizenden People of Tomorrow van over de hele wereld te verwelkomen – als aanvulling op het jaarlijkse fysieke festival in Boom dat nu gepland staat voor 27-29 augustus en 3-5 september 2021. Tomorrowland is nog steeds hoopvol en positief dat de 16de editie van het festival aan het einde van de zomer kan plaatsvinden. De organisatie blijft nauw en constructief samenwerken met de lokale & nationale overheden en experten. Meer nieuws wordt verwacht tegen het einde van mei. Tomorrowland keert terug naar het populaire en vlindervormige digitale 3D-eiland Pāpiliōnem van vorig jaar. De sprookjesachtige Tomorrowland-locatie zal weer een heleboel gloednieuwe en nog verbazingwekkendere podia tellen, speciaal gecreëerd en ontworpen door het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland. Festivalgangers zullen eenvoudig kunnen navigeren door Pāpiliōnem met een PC, laptop, smartphone of tablet – je hebt geen speciale VR-bril nodig – en zo het volledige festivalterrein met alle verschillende podia op een interactieve manier kunnen ontdekken met vrienden. Elk podium zal muziek bieden van ’s werelds beste artiesten uit alle genres van elektronische dansmuziek en een groot deel van de iconische vuurwerk- en lasershows die kenmerkend zijn voor Tomorrowland. De eerste digitale editie van Tomorrowland Around the World werd vorig jaar beschouwd als een enorm succes en bood muziekfans over de hele wereld een alternatief tijdens de pandemie. Tomorrowland wil nu een jaarlijkse traditie maken van zijn baanbrekende digitale festival – als aanvulling op de fysieke live festivals.Tomorrowland Around the World 2020 won de prestigieuze ‘FWA of the Month’ (het grootste online awardprogramma op vlak van digital design en development) en het digitale eindejaarsfeest Tomorrowland 31.12.2020 werd gelauwerd als ‘Webby Honoree’ tijdens de 25ste editie van de jaarlijkse Webby Awards – algemeen beschouwd als de Oscars van het internet. De broer Beers (de Belgische oprichters van het festival) werden onlangs nog geprezen als ‘Billboard Change Agents’, vanwege hun innovatieve leiderschap en denken om Tomorrowland in minder dan 2,5 maand tot leven te brengen in een nieuwe realiteit. Festivalgangers worden uitgenodigd om dit unieke digitale festival samen met vrienden te beleven: jezelf verkleden in je beste festivaloutfit, tentjes of een groot scherm opzetten in je achtertuin, je geliefden uitnodigen voor een leuke barbecue met muziek en een geweldige festivalervaring, je terras versieren of gewoon een feestje bouwen in je woonkamer – dit weekend draait allemaal om het verenigen op een verantwoorde en veilige manier dankzij de kracht van muziek.   Tomorrowland Around the World 2021   –           Vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli 2021 –           Vrijdag van 19u tot 1u, zaterdag van 17u tot 2u – aangepast aan alle tijdzones –           Toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, eender waar ter wereld –           Exclusief toegankelijk via tomorrowland.com –           De ticketverkoop start op donderdag 6 mei om 15u via tomorrowland.com –           Coming soon: aankondiging van het thema, volledige line-up, special artists en podia. –           Info en updates: tomorrowland.com

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 mei 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws