BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee ongevallen in enkele uren tijd op oprit van de R8 te Kortrijk

Foto NDZ
Foto NDZ
Op de oprit van de R8 binnenring naar de E17 richting Frankrijk deden zich zaterdagnamiddag op enkele uren tijd twee gelijkaardige ongevallen voor. Telkens liet de bestuurder zich op het natte wegdek verrassen, waardoor het voertuig aan het tollen ging en tegen de betonnen stootblokken knalde die er aan beide kanten van de oprit staan. Het eerste ongeval gebeurde in de vroege namiddag, een tweede ongeval deed zich iets na vijf uur voor.  Bij het eerste ongeval bleef de bestuurder van een Nissan ongedeerd, bij het tweede ongeval kwamen twee ziekenwagens ter plaatse om de bestuurster van een VW Golf, een vrouw uit Meulebeke, haar passagier en een kindje uit voorzorg naar het vlakbij gelegen AZ Groeninge over te brengen voor een check-up.  Beide voertuigen liepen door de klap zware schade op en waren rijp voor de schroothoop.  Beide ongevallen veroorzaakten beperkte verkeershinder voor het verkeer dat vanuit de R8 binnenring de E17 wou oprijden richting Frankrijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2021
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de

ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo