BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Alex Agnew deze zomer in Proximus Pop-Up Arena

Alex Agnew Alex Agnew, Vlaanderens favoriete stand-up comedian, staat op vrijdag 30 juli op het podium van de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke met zijn show ‘An evening with Alex Agnew’. Na meer dan een jaar zonder optredens komt Alex Agnew straffer dan ooit uit de hoek met sterke observaties en niets ontziende inzichten. Maar bovenal met enorm veel goesting om te spelen. De wereld is klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. Tijdens ‘Be Careful What You Wish For’ was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimaatactivisten naartoe? Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van ‘Be Careful What You Wish For’, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Meanwhile: Make comedy funny again and keep comedy evil! Tickets & info via www.teleticketservice.com en www.proximuspopuparena.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving