BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto belandt op dak na botsing tegen betonpaaltje

Auto belandt op dak na botsing tegen betonpaaltje
Foto: FVL
Zaterdagnacht net voor middernacht verloor een bestuurster uit Veurne de controle over het stuur van haar Jeep Compass in de Beauvoordestraat te Veurne. De jeep botste uiteindelijk tegen een betonnen paaltje en kwam op zijn dak tot stilstand. Een buurtbewoner verwittigde de hulpdiensten, maar kon uiteindelijk zelf de bestuurster uit haar wagen halen. De brandweer moest enkel nog de brokstukken opruimen. Een geparkeerde wagen aan de overzijde van de straat werd eveneens beschadigd. De vrouw werd licht gewond afgevoerd naar het ziekenhuis

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 juni 2021
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws, Ongevallen