BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

BattleKart presenteert zijn nieuwe BattleVirus-spelmodus in Kortrijk Xpo

Battlevirus

BattleKart staat bekend om zijn wereldwijd unieke concept van elektrische karts met AR-beleving. Na BattleRace, BattleColor, BattleSnake en BattleFoot lanceert het nu dus een vijfde spelformule. Door de coronacrisis hebben we maandenlang in onzekerheid geleefd en thuisgezeten. Vandaar dit 100% coöperatieve spel, een ideale en kindvriendelijke manier om deze zomer de vrijheid opnieuw in de ogen te kijken! Ook voor de Moeskroense onderneming waren de voorbije 18 maanden niet gemakkelijk. Toch gaat ze door met haar uitbreidingsplannen in en buiten België. Tegen het einde van de zomer telt het merk 9 complexen, waar er in de komende maanden nog andere zullen bijkomen!

Dit nieuwe spelconcept is uiteraard het resultaat van de realiteit van de voorbije maanden. Ons streefdoel is en blijft om op een gezonde en bevrijdende (zij het eerst intern) manier fun aan te bieden. Daarom greep het ontwikkelingsteam van BattleKart de vele maanden van ‘opsluiting’ aan om dit nieuwe concept te bedenken. Het virus en de maatregelen troffen namelijk iedereen op een of andere manier. Dit geldt uiteraard ook voor het team van het nog jonge BattleKart. De nieuwe spelmodus ‘BattleVirus’ is nu beschikbaar in BattleKart Kortrijk Xpo! BattleKart, dat is een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven met vrienden, familie of collega’s! Het is vooral één van de grootste bioscoopschermen ter wereld (twee pistes van 2.000 m2) waarop we verschillende circuits en spelmodi projecteren, en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers. Alle info => www.kortrijk.battlekart.com

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 juni 2021
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving